TopTaal

Groepsplanningen, agenda’s, CRM en communicatiedocumentatie allemaal in één Lifely-platform.

 • Planningssoftware
 • CRM-educatie

Hoe helpen wij jou echt verder?

Het resultaat?

Het grootste inburgeringsinstituut van Nederland voor vluchtelingen en migranten is met het gebruiksvriendelijke platform klaar om de eerste stapjes te zetten. Honderden freelance leraren, tienduizenden cursisten en alle medewerkers van TopTaal worden in één platform samengebracht. In dit platform worden processen gestroomlijnd, zoals het beheer van planning op groepsniveau, het volgen van de voortgang van klassen of cursisten en het managen van de freelancelerarenpool.

De implementatie

Ons planningsplatform wordt vanuit een solide technisch fundament opgezet waarin alle belangrijke standaardfunctionaliteiten aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan de inlogpagina, rollenbeheer, verschillende filtermogelijkheden en planningspagina's. We noemen dit de eerste 60% van een product. Vanuit dit fundament analyseren we de processen in de organisatie en implementeren we het datamodel dat daar bij past. Ons platform wordt in de cloud gehost en maandelijks geüpdatet om de beveiliging van je waardevolle data te blijven garanderen.

Innovatie met bewezen technologie

 • Planningssoftware

  Bij de intakegesprekken verzamelen we de juiste informatie waardoor het systeem helpt bij het samenbrengen van cursisten met een vergelijkbare achtergrond en een overeenkomend leerniveau. Zo vergroten we het slagingspercentage van een groep.
 • Cursisten volgen

  Ons platform volgt iedere stap die een cursist neemt. Is de cursist aanwezig, heeft hij of zij haar DUO-lening toegekend gekregen en hoe ver is deze persoon in de cursus?
 • Rapportages

  Ons platform stelt TopTaal in staat om eenvoudig rapportages voor hun opdrachtgevers op te stellen. Belangrijker nog, is dat opdrachtgevers met hun eigen inloggegevens de informatie kunnen ophalen die zij belangrijk vinden.
 • Uniek en flexibel

  In onze ervaring is elk opleidingsinstituut uniek. Net als TopTaal zal ook jouw instelling unieke data nodig hebben om optimaal cursussen te kunnen plannen. Ons platform geeft je de flexibiliteit om jouw datamodel in ons platform in te richten.

Designs

Did we get your attention?

We zijn benieuwd naar jouw vraag.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan