StartDashboard

Een uniek 'on-premises' platform waarop samenwerken en chatten via het cloudplatform en de mobiele apps vlekkeloos verlopen.

 • Samenwerkingsplatform
 • chatapps
Phone Created with Sketch.

Hoe helpen wij jou echt verder?

Het resultaat?

Dit succesvolle samenwerkingsplatform, dat we samen met StartDashboard ontwikkelden en nu door verschillende organisaties wordt gebruikt, wordt als SAAS-oplossing verkocht door de oprichters van StartDashboard. Door de innovaties van dit realtime platform krijg je het gevoel alsof je naast je collega’s zit. Samenwerken via de cloud wordt niet alleen mogelijk, het is ook een realiteit doordat je alle data in je organisatie gemakkelijk met elkaar kunt delen en belangrijke documenten veilig op één plek worden opgeslagen.

View this case

De implementatie

De nieuwe realtime versie van StartDashboard wordt door verschillende organisaties van meer dan 100 medewerkers met plezier dag in dag uit gebruikt. Door de strakke developmentstraat rollen we snel updates uit en kan de applicatie voor verschillende klanten worden gepersonaliseerd. Andere functionaliteiten, zoals snel nieuwe StartDashboard-servers maken, nieuwe versies uitrollen en automatisch van alle data back-ups maken, zijn geïntegreerd in het platform.

Innovatie met bewezen technologie

 • Overal en altijd

  Pushmeldingen houden je collega’s op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de organisatie. Alle relevante bedrijfscommunicatie en informatie vind je op één overzichtelijk dashboard.
 • Bomvol sociaal samenwerken

  StartDashboard heeft alle functionaliteiten om in de cloud samen te werken. Denk aan profielen, chat, blog, Office 365-integraties, Twitter-koppelingen en nog veel meer.
 • Documenten doorzoeken

  Op het platform van StartDashboard kun je niet alleen eenvoudig al je documenten op één plek bewaren. Het is tevens mogelijk om alle documenten te doorzoeken zonder deze te hoeven downloaden.
 • De kracht van React

  Facebook lanceerde de frameworks React en ReactNative om webapplicaties en mobiele apps zo snel mogelijk te laten werken. Bij StartDashboard maakten we optimaal gebruik van deze nieuwe technologie.

Designs

Did we get your attention?

We zijn benieuwd naar jouw vraag.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan