Hogeschool van Amsterdam

50.000 studenten gebruiken dagelijks de innovatieve en gebruiksvriendelijke realtime features van Skoolr.

 • Studentenapp
 • Skoolr
Phone Created with Sketch.
Phone Created with Sketch.
Phone Created with Sketch.

Hoe helpen wij jou echt verder?

Het resultaat?

De succesvolle white-label studentenapp Skoolr is geboren. Waar is mijn volgende college? Wat zijn de laatste schoolnieuwtjes en welke cijfers heb ik gehaald? De student verwacht veel. Apps zoals Instagram en Facebook zijn namelijk de maatstaf. Gebruiksvriendelijkheid, snelheid en de laatste technologieën zijn dus een must-have. Skoolr is hierop het innovatieve antwoord. We bieden studenten een native ervaring met de realtime informatie die ze nodig hebben om optimaal te studeren.

De implementatie

Bij de HvA-app maakten we gebruik van ons solide hybride fundament ontwikkeld in React Native. Dit fundament zorgt ervoor dat na een aantal sprints Skoolr volledig aansloot op de wensen van het bestuur en van de student. Het resultaat hiervan is een mobiele app voor Android en iOS, en een samenwerking waarin flexibiliteit centraal staat om zo aan de vraag van de markt te kunnen voldoen. Een partnerschap zonder verborgen kostenposten.

Een universele app voor alle opleidingen

 • Open Onderwijs Api

  Onze studentenapp is ontwikkeld op basis van de Open Onderwijs API, zodat de app naadloos aansluit op alle onderwijsinstellingen met deze standaard in Europa. Daarnaast is ondersteuning mogelijk van deze API via Osiris, Syllabus Plus en andere systemen.
 • Uniek design

  De white-label studentenapp Skoolr van Lifely heeft een aanpasbaar design voor iedere opleiding. De app voor de HvA is bijvoorbeeld uitgebracht onder de naam van het instituut met een uniek design. Zo past de app perfect binnen de identiteit van de HvA.
 • Flexibel prijsmodel

  Bij Lifely geloven we in een transparant prijsmodel. Afhankelijk van de wensen is betalen per student of een eenmalige implementatievergoeding mogelijk. We streven naar een eerlijke en langdurige samenwerking.
 • Verwachtingen

  Het resultaat is een studentenapp, die voldoet aan de kwaliteitsstandaarden van de grootste HBO- en WO-opleidingen van Nederland, intuïtief in gebruik is en altijd de laatste informatie binnen handbereik biedt. Zo vergroten we de connectie met de student.

Designs

Did we get your attention?

We zijn benieuwd naar jouw vraag.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan