Roche

Een up-to-date em interactieve catalogus als innovatief marketinginstrument voor een een geavanceerd farmaceutisch bedrijf.

 • webapplicatie
 • visualisatie
Rectangle 24 Created with Sketch.

Hoe helpen wij jou echt verder?

Het resultaat?

Roche levert hoogstaande machines die een legio aan verschillende bloedtesten kunnen uitvoeren. Dit assortiment met testen verandert continu en deze updates worden door verschillende verkoopvertegenwoordigers doorgezet naar klanten. Met behulp van deze nieuwe marketingtool zijn de vertegenwoordigers altijd voorzien van de nieuwste informatie en kunnen ze tijdens een gesprek samen met de klant de gevisualiseerde catalogus raadplegen.

De implementatie

De applicatie wordt via Showpad aangeboden en wordt door het global marketingteam van Roche gezien als een voorbeeld voor de lokale marketing in andere landen.

Innovatie met bewezen technologie

 • Samen ontwerpen

  Tijdens het proces zijn we samen met onze concepters, de marketingafdeling en de eindgebruikers op zoek gegaan naar de ultieme marketingtool voor de producten van Roche.
 • Showpad-integratie

  Roche maakt gebruik van Showpad als managementsysteem voor marketingdocumenten. Wij schreven een HTML5-applicatie die via Showpad wordt gedistribueerd.
 • Informatie-architectuur

  Om de data gestructureerd aan de eindgebruiker aan te kunnen bieden, hebben we een informatie-architectuur vormgegeven waarin alle benodigde salesinformatie wordt ontsloten.
 • Search en D3

  Alle data in de applicatie en zelfs de zoekfunctionaliteit is offline beschikbaar. De app werkt met React en D3 om het diagram te visualiseren.

Designs

Did we get your attention?

We zijn benieuwd naar jouw vraag.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan