Part-up

Decentraal organiseren wordt werkelijkheid dankzij de webapplicatie en realtime mobiele apps die Lifely drie jaar geleden voor deze start-up heeft ontwikkeld en geïmplementeerd.

 • Samenwerkingsplatform
 • apps
Phone Created with Sketch.

Hoe helpen wij jou echt verder?

Het resultaat?

Het community- en samenwerkingsplatform Part-up is een van de meest succesvolle start-ups van Nederland. Als productpartner en aandeelhouder zijn we medeverantwoordelijk voor het bedenken en bouwen van het platform. Deze fantastische applicatie voor zowel mobiel als web heeft de body waar een samenwerkingsplatform om vraagt. Na drie jaar blijven we nog steeds nauw betrokken bij Part-up. Iedere maand lanceren we een nieuwe versie van het platform.

View this case

De implementatie

Dagelijks gebruiken duizenden mensen het platform en Part-up groeit nog steeds. Lifely is als partner van Part-up nog altijd nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het platform. Daarnaast helpen we om het team van Part-up op te leiden tot product owners en helpen we de start-up bij het aannemen van personeel.

Innovatie met bewezen technologie

 • Agile samenwerken

  Part-up stimuleert niet alleen het talent van het individu, maar helpt dankzij agile teams doelen gestructureerd te bereiken.
 • Sociaal samenwerken

  Part-up heeft alle functionaliteiten om in de cloud samen te werken. Denk aan een online scrumbord, chat, documentenbeheer, socialemediakoppelingen en nog veel meer.
 • Altijd verbonden via chat

  Communiceer binnen Part-up zonder e-mail met iedereen in een project of organisatie. Chat 1-op-1 en met je team. Bepaal wat jij wilt ontvangen en reageer direct via je smartphone of tablet.
 • Realtime met Meteor

  Als je online samenwerkt, is het belangrijk dat alle informatie direct voor iedereen zichtbaar is. Met behulp van het Meteor framework zorgen we ervoor, dat iedereen continu de meest recente data bij de hand heeft.

Designs

Did we get your attention?

We zijn benieuwd naar jouw vraag.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan