Codarts

Strakke planningen en inzicht in de jaartaken van studenten, docenten en afdelingen in de ultieme creatieve omgeving.

  • Planningssoftware
  • Studentvolgsysteem

Hoe helpen wij jou echt verder?

Het resultaat?

Wanneer een jazz ensemble een opvoering geeft, mag er in de lokalen erboven en eronder geen les worden gegeven. Dit was één van de vele uitdagingen die we tijdens het automatiseringstraject voor de Hogeschool van de Kunsten in Rotterdam tegenkwamen. Voor de Hogeschool van de Kunsten implementeerden we ons studenteninformatiesysteem. Daarnaast ontwikkelden we flexibele planningssoftware die perfect past bij het unieke karakter van deze creatieve hogeschool.

De implementatie

Het platform dat we voor Codarts ontwikkelen, wordt het centrale datapunt in de opleiding. We sluiten producten als Osiris en Exact Online aan op het platform. Zo heeft de student en de opleidingsorganisatie inzicht in het totaalplaatje. Het platform wordt veilig in de cloud gehost en kan eenvoudig duizenden studenten tegelijkertijd aan. Daarnaast ontwikkelen we de volgende open onderwijsstandaard waardoor het platform bijvoorbeeld goed aansluit op externe apps zoals de studentenapp Skoolr.

Innovatie met bewezen technologie

  • Uniek curriculum

    Bij Codarts doorloopt iedereen een eigen leerpad. De student kan via ons systeem zelf zijn of haar keuzevakken uitzoeken en tentamens inplannen. Zo weet de Hogeschool te allen tijde hoeveel docenten er nodig zijn.
  • Uniek en flexibel

    In onze ervaring is elk opleidingsinstituut uniek. Net als Codarts zal ook jouw instelling unieke data nodig hebben om optimaal cursussen te kunnen plannen. Ons platform geeft je de flexibiliteit om jouw datamodel in ons platform in te richten.

Designs

Did we get your attention?

We zijn benieuwd naar jouw vraag.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan