Centraal Beheer

Het implementeren van vooruitstrevende technologie voor de grootste verzekeraar van Nederland: even Lifely bellen.

 • React-team for hire
 • offertetools

Hoe helpen wij jou echt verder?

Het resultaat?

Drie jaar geleden zocht Centraal Beheer Achmea naar een ontwikkelpartner om hun interne ontwikkelworkflow beter te sturen en vat te krijgen op hun front-endontwikkeling. Centraal Beheer vond in Lifely de geschikte partij om hen te helpen de workflow aan te scherpen en het bedrijf richting te geven. Ons React-team for hire introduceerde een ontwikkelmethodiek die klaar was om op te schalen naar meerdere teams.

De implementatie

Als basis voor alle Javascript hebben we gekozen voor Angular om de front-end vorm te geven. Aan de dev-opskant is gekozen voor Jenkins met quality assurance van Sonarqube in een Docker-omgeving. Zo heeft het front-endteam van Centraal Beheer Achmea continu inzicht in de kwaliteit en gezondheid van de code. Daarnaast is Lifely zowel praktisch als adviserend betrokken bij het stroomlijnen en opschalen van de developmentteams bij Centraal Beheer.

Innovatie met bewezen technologie

 • Angular

  Lifely heeft de codestructuur voor het ontwikkelen en testen in Angular ingericht en een aantal belangrijke reken- en offertetools ontwikkeld en onderhouden.
 • Extra ogen

  Lifely is nauw betrokken en medeverantwoordelijk voor het professionaliseren van het front-endteam en de development stack van Centraal Beheer Achmea.
 • De kracht van ons team

  Dankzij onze mix van flexibele on-site product ownership, backlog grooming en off-site development kunnen we de productiecapaciteit van ons React-team for hire optimaal benutten. We werken in korte iteraties met duidelijk voorbereide stories.
 • Devops

  Lifely ontwikkelde de services voor het monitoren van de live-omgeving. Iedere commit naar Git wordt automatisch getest, gebuild en gedeployed op een staging-omgeving. Deze straat voor continue deployment is ontwikkeld en wordt onderhouden door Lifely.

Designs

Did we get your attention?

We zijn benieuwd naar jouw vraag.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan