Bundlin

Een innovatief platform voor het vinden, verzamelen en delen van de meest inspirerende content op het web.

 • platform
 • React-team for hire

Hoe helpen wij jou echt verder?

Het resultaat?

Bundlin is bedacht door Lifely en is een start-up waar we intern aan werken. De hoeveelheid content op internet neemt steeds sneller toe, maar hoe vind je content die echt te gek is? En als je deze content eenmaal hebt gevonden, hoe deel je dan eenvoudig een setje belangrijke links met volgers en vrienden?

View this case

De implementatie

Bundlin is een innovatieve en vooral visuele manier om eenvoudig content te verzamelen in bundels. Met Bundlin kan een gebruiker zijn onderzoek en inspiratie verzamelen, archiveren en presenteren. Het toffe is dat deze bundels er zo mooi uit zien, dat je ze wel moet delen.

Een start-up met een gelikt resultaat

 • Vastleggen van het zoekproces

  Juist het proces van een online onderzoek is interessant. In ons concept vragen we jou als gebruiker alle onderdelen van je zoektocht te beschrijven en deze op een visueel aantrekkelijke manier te bundelen.
 • Rijke user experience

  De applicatie is gericht op deelbaarheid: mooie foto's van hoge kwaliteit, fijne typografie en een dynamische, perfecte weergave op elk apparaat
 • Tech voor de toekomst

  In dit project gingen we los met moderne technologie: de back-end in NodeJS met MongoDB als database en Angular als client-side framework, gedeployed met Ansible.
 • Slimme webscraper

  We maakten een slimme webscraper om links naar rijke snippets om te zetten. Deze webscraper zorgt ervoor dat altijd de beste visuele weergave voor een online resource wordt gevonden, zowel voor de UI als de SEO snippet.

Designs

Did we get your attention?

We zijn benieuwd naar jouw vraag.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan