b+p Belastingadviseurs

Lifely ontwikkelde een webapplicatie waarmee eenvoudig de boekhouding van honderden bedrijven met elkaar kunnen worden vergeleken.

 • benchmarktool
 • React-team for hire
Rectangle 24 Created with Sketch.

Hoe helpen wij jou echt verder?

Het resultaat?

Met een dikke stapel papieren benchmarkrapporten van het belastingadvieskantoor onder de arm gingen we aan de slag met een nieuw concept. De benodigde data moest vriendelijk worden ingelezen, de rapporten moesten als pdf's worden gegenereerd en vervolgens digitaal worden verspreid naar de klanten. En dat lukte!

View this case

De implementatie

De oplossing is een benchmarktool met een REST API in Symfony2 en een Angular front-end, die via een slim queuing-systeem honderden pdf-rapporten genereert en deze klaarzet voor klanten om te downloaden. Met een klik op de knop komen de cijfers binnen en hoeft de data alleen nog maar te worden gecontroleerd. Daarnaast leggen we met MijnBP het fundament voor alle toekomstige klantcommunicatie en hoeven er geen brieven meer te worden verzonden.

Miljoenen financiële berekeningen per kwartaal

 • Unieke benchmark

  Met behulp van de jaarcijfers en kostenposten van een groot aantal nichebedrijven berekent het systeem een benchmark voor ieder individueel bedrijf.
 • Integratie xls, Exact en AFAS

  De benodigde data voor de benchmarking en klantcommunicatie worden vanuit excel sheets, de online API’s van Exact en de e-maildiensten van AFAS geïmporteerd.
 • Communicatieplatform

  Klanten van b+p loggen in op 'Mijn b+p' waar ze een compleet overzicht hebben over alle diensten en profiteren van een duidelijke historie: jaarrekeningen, IB-aanslagen, salarisadministratie en alle voorgaande benchmarks.
 • Akkoordflows

  Klanten kunnen digitaal hun handtekening zetten als ze akkoord moeten geven op een flow. Er hoeven dus geen brieven meer te worden verstuurd.

Designs

Did we get your attention?

We zijn benieuwd naar jouw vraag.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan