Wat we voor jou doen.

Je bent uniek. En je zoekt een digitale oplossing die past bij je bedrijf. Een oplossing met maatwerk software die je dagelijkse praktijk efficiënter maakt. Die je doet voorlopen op de markt. En je stapsgewijs in de toekomst brengt.

Maar wat is die oplossing? Een app laten ontwikkelen, of een online portal? Lifely zoekt met je mee. Door jouw zoektocht weten we al veel over jou. En kunnen we de juiste weg bepalen. Uit ervaring weten we dat er drie routes zijn.

1. Van kans naar haalbare strategie.

Wil je een nieuw product of dienst lanceren? Wij helpen jou de kansen te zien die bestaande én opkomende technologieën bieden. Je krijgt een team dat een groots idee kan vertalen naar een haalbare digitale strategie. Een team dat altijd zijn ideeën valideert bij jouw gebruiker. Een team dat software producten op maat kan ontwikkelen die iedere dag gebruikt gaan worden.

2. Van omslachtig naar efficiënt.

Meer resultaat met minder moeite. Dat kan door systemen met elkaar te laten praten. Door software te koppelen en te automatiseren. De data te analyseren. Op een manier die bij je past. Omdat jij geen doorsnee-organisatie bent, hebben wij geen standaardpakket. Wij helpen jou met eerlijke software oplossingen op maat die je dagelijkse praktijk efficiënter, slimmer en leuker maken.

3. Van onlogisch naar intuïtief.

Je klanten vinden meteen de juiste informatie. En jij meteen de juiste data. Zelfs als jullie het voor de eerste keer gebruiken. Intuïtief is onze standaard. Geen doolhof meer van linkjes en pagina’s, maar meteen naar de kern. Dat geldt voor nieuwe systemen, apps en webportals die we ontwikkelen. Maar ook voor bestaande systemen die we een nieuwe voorkant geven.

"Lifely kijkt naar de bredere context waar we mee bezig zijn."
Ronald van Dijk, partner bij Charco en Dique

Hoe wij producten maken.

Een succesvol digitaal product ontwikkelen betekent rondjes lopen. Ons proces bestaat altijd uit drie stappen: innovatie, concept en delivery. En een toegift. Bij iedere stap voeden we samen het grote plaatje door de nieuwe inzichten die we continu opdoen.

Bij een eerste versie kan dit proces 8 weken duren. Bij een doorontwikkeling lopen we in iedere sprint, ofwel 2 weken, de cyclus door.

Innovatie en productstrategie.

Samen halen we het doel achter je vraag op. We ontwikkelen software echt voor de stakeholders en gebruikers. Én we onderzoeken hoe slimme technologie hierbij helpt.

Concept en productdesign.

We kijken vooruit. Ontwerpen een digitaal product. En verifiëren meteen of de oplossing wel echt gegrond is in de praktijk. Met gebruikers testen we of we de vraag goed hebben vertaald.

Delivery.

We blijven stappen zetten. Ook als jij een oplossing hebt. Die kan altijd beter. Gebruiksvriendelijker. Zolang er nieuwe vragen en nieuwe technologieën zijn, helpen wij jou verder.

Toegift: Legacy.

Je vraagt ons voor een product, maar je krijgt meer. Een complete oplossing. Een methode om zelf software te ontwikkelen. Een nieuwe cultuur. En - als je wilt - een eigen team van makers.

arrow
arrow

We maken digitale producten. Maar we zijn mensen. We zijn makers. Software ontwikkelaars. Ondernemers. Een club blije nerds. Wie we ook zijn, wat we ook doen, dat doen we voor jou.

Vraag ons omdat wij niet alleen in opdracht van jou werken, maar ook van jouw klant én gebruiker. Vraag ons als je gelooft in gelijkheid. En een duurzame relatie. Want die duurt het langst.

Ontmoet de rest van onze makers