Succesvolste legal-tech applicatie van de Benelux.

Een up-to-date businessmodel door een applicatie waarbij wet- en regelgeving in een oogopslag zichtbaar is.

Veranderingen in de financiële wetgeving volgen, kost veel tijd. Dat moest makkelijker kunnen dachten ze bij Charco & Dique. Ruler 2.0 moest hiervoor zorgen. Een webapplicatie waarbij je volledige controle hebt op je compliance cycle, inzicht hebt in alle risico's, en een duidelijk plan van aanpak maakt wanneer nodig.

  • development
  • graphQL
  • productinnovatieroadmap
MockupRuler
  • Succesvolste legal-tech product van de Benelux.
  • In een oogopslagalle relevante wet- en regelgeving
  • Al 80 verzekeraars en bankenwerken met Ruler

Starten met de basis, het fundament.

Ruler kende al een MVP versie toen we eraan begonnen. Dit systeem verzamelde data, alleen kon het structureren ervan beter. Ook was het systeem niet stabiel en klaar voor de technologie van morgen. Het miste een basis, het fundament waarop doorgebouwd kon worden. In een korte tijd bouwde we Ruler opnieuw op. Nu konden we kijken naar de verdere kansen van het product.

Ruler voldoet aan de normen die de toezichthouders eisen.

Drie omgevingen, samen laten smelten in één design.

Naast het fundament moest ook het design van Ruler een update krijgen. Het moest gebruiksvriendelijker, minimalistischer en aansluiten op de verschillende gebruikers. De redactie, consultant en de klant. Een complex vraagstuk voor onze designers om drie omgevingen, samen te laten smelten in één design. Door kleurgebruik, weinig knoppen, visualisatie en tussenruimtes, is het gelukt de omgevingen te onderscheiden met hetzelfde gevoel. Passend bij de gebruikers en de wens van Charco & Dique.

Een sterk minimalistisch design.

Waarbij er op elke pagina op een ding gefocust wordt

Ruler's succes uitbouwen

Door de sterke basis kunnen we Ruler's succes blijven uitbouwen. We werken met de technologie van morgen en maken zo de controle op de compliance cycle compleet. Ruler informeert niet alleen, maar beheert, monitort en analyseert nu ook. De klant krijgt nu maandelijks een upgrade met nieuwe functionaliteiten die een veel bredere vraag beantwoordt dan het product waarmee ze begonnen.

“Uiteindelijk hebben we meer gekregen dan we hebben gevraagd.”

Ronald van Dijk, Co-founder Charco & Dique

Samenwerkingsproject.

Steeds vaker hoor en zie je het, projecten die opgeleverd zijn door verschillende bedrijven en specialisten. Ruler is ook zo’n project. Het idee ontstaat bij de compliance specialisten van Charco & Dique, de branding en design wordt uitgewerkt door de toppers van RTRN en Lifely richt zich op productdesign, user-experience design, de technologie en ontwikkelt het product. Samen blijven we Ruler verder ontwikkelen!

Ruler is de succesvolste legal-tech applicatie van de Benelux, en al 80 banken en verzekeraars doen mee.

Het Ruler team