date

5Jun

Video’s van de Dutch Digital Design #1 door trotse sponsor Lifely

Last minute zijn we sponsor geworden van het Nederlandse Dutch Digital Design event. Initiatiefnemer Bert Hagendoorn heeft het voor elkaar gekregen om een grote groep mensen in dezelfde richting te laten bewegen. Samen met vijf andere aanjagers was de eerste editie een killer van een event!

In een afgeladen Pakhuis de Zwijger in Amsterdam stond alles in het teken van het thema ‘Made in Holland’. Een ode aan de Nederlandse digitale creatieve industrie, ditmaal vertegenwoordigd door de volgende sprekers: Jort Schutte (Achtung!), Jules Tervoort & Mischa Rozema (PostPanic), Jeroen Barendse (Lust), Bram Holzapel (DDB & Tribal) & Wesley ter Haar (MediaMonks), en Harald Dunnink (Momkai).

Dutch Digital Design is anders, geen gladde pakken op het podium maar echte productmensen, liefhebbers die met passie en volledige openheid hun project deelden. Lifely is een trotse sponsor van het event en verzorgde de onderstaande video’s:

Sfeer impressie van het event

Urban Sensing door Jeroen

Passie film project Sundays door Jules & Mischa

De Correspondent door Harald

KLM Space door Wesley & Bram

Philips Sonicare door Jort


Net zoveel zin in de volgende editie als wij? Houdt Dutch Digital Design dan in de gaten via Facebook en Twitter.

Animatie’s door Sjoerd Olislagers, art direction door Daniel Sytsma, 3D scans door Mike Pelletier, original music & sound design door Audentity, en de video’s door Lifely.

De coverfoto van dit artikel is gemaakt door Merten Snijders.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Pim Verlaan

Founder & Concepter

Ondernemerschap, commercieel kansen benutten en effectief je doel met digitaliseren bereiken. Dat zijn de drie kwaliteiten die je altijd in Pim zal herkennen. Van voetballen op het hoogste niveau tot productontwikkeling, deze veelzijdige Founder en Concepter van Lifely draait er zijn hand niet voor om. Al in 2002 begon Pim zijn eerste websites te maken en in 2004 registreerde hij zijn eerste domeinnaam.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan