date

8Feb

Vacature junior/medior front-end developer (24-40 uur)

Deze vacature is reeds ingevuld. Toch interesse om eens een kijkje te komen nemen bij Lifely? Neem even contact met ons op voor een bakje koffie!

Wie zoeken we?

Een aanstormend programmeertalent met één a twee jaar relevante werkervaring. Iemand die op school al snel besloot zijn eigen weg te volgen, omdat jij graag in je eigen tempo werkt en leert. Na een aantal jaar bij een webbureau te hebben gewerkt ben jij toe aan meer creativiteit en innovatie. Ben je net afgestudeerd? Geen probleem, onze deuren staan altijd open voor te gekke talenten! Bij Lifely kom jij in een klein team terecht waar jij gaat werken aan middelgrote tot grote webprojecten. Daarnaast willen wij jou in de toekomst eventueel gaan inzetten als mobile developer voor iOS of Android. Geen ervaring met Objective-C of Java? Geen probleem! Wij zoeken iemand met inzicht, iemand die zichzelf snel nieuwe talen kan aanleren. Met veel plezier steunen wij jou in jouw progressie tot geniale iOS-specialist of Java baas in Android. Bij Lifely krijg jij dus DE KANS om jouw talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen.

Voor klanten ontwikkelen wij volledig op maat gemaakte producten. Bij Lifely staat conceptontwikkeling centraal. Jouw rol in projecten ligt voornamelijk bij front-end development. We laten je graag zien hoe wij werken met Object Oriented CSS, LESS/SASS, grunt en bower maar vinden jouw solide ervaring met HTML5/CSS3 en Javascript wel erg belangrijk. Wij zoeken niet iemand die per definitie alles al kan. Wij zoeken iemand met een uitstekende werkethiek en een onstilbare drang om te leren.

Jij gaat bij Lifely aan de slag in een klein team waarin jouw werkzaamheden met name gericht zijn op front-end werk. Bij Lifely ga je aan de slag met de nieuwste front-end technologie zoals OOCSS, LESS/SASS, AngularJS, Grunt, Bower en Karma. Daarnaast werk je uiteraard aan te gekke responsive projecten waar jij helemaal los mag gaan met Javascript en CSS3 animaties!

Werken bij Lifely is een continu leerproces. Jij kan en moet jezelf uitdagen! Daarbij vinden wij het belangrijk dat je echt naar technische perfectie streeft. Tevens kan jij zowel werken in een team als zelfstandig aan de slag met een eigen project. Verantwoordelijkheid over je eigen werk dragen vinden wij bij Lifely belangrijk.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal één á twee jaar relevante werkervaring met HTML5, CSS3, Javascript en Responsive Design.
  • Bij voorkeur HBO/WO afgestudeerd, maar instelling en inzicht vinden wij veel belangrijker dan een papiertje.
  • Inzicht in het begrip object georiënteerd programmeren.
  • Een passie voor de laatste trends en ontwikkelingen.
  • Gemotiveerd om nieuwe programmeertalen te leren.

Wat bieden wij jou?

Uiteraard bieden we je een marktconform salaris gebaseerd op leeftijd, opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden wij jou een functie waarin jij jouw talent kan ontwikkelen in uiteenlopende projecten. Bovenal bieden we jou een plek waar je echt het maximale uit jezelf mag en kan halen. Met projecten waarin jij echt naar compromisloze technische perfectie kan nastreven! Daarnaast bieden we jou een omgeving waar je jezelf in de toekomst kan ontwikkelen als iOS/Android developer of front-end engineer.

Wie zijn wij?

Lifely is een mediabureau waar de Silicon Valley start-up mentaliteit gecombineerd wordt met een passie voor doordachte online producten. Met een jong en enthousiast team werken wij voor onze klanten aan webapplicaties, websites, mobiele apps en videoproducties.

Met een team van zeven man werken wij vanuit ons kantoor vlakbij Sloterdijk in Amsterdam. Als mediabureau vinden wij dat de kwaliteit en het gevoel van het product centraal moet staan. Wij streven altijd naar producten met een duidelijke return on investment. Online hoeft geen kostenpost te zijn. Lifely is een bureau dat graag tegen de stroom in zwemt; een bureau dat vindt dat apps of websites niet alleen een doordachte en intuïtieve gebruikerservaring moeten bieden, maar ook aan de achterkant technisch dezelfde hoogstaande kwaliteit moet leveren. Wij maken nooit twee keer hetzelfde.

Het plekje van Peter.

Lifely is een jong en dynamisch bedrijf. Bij Lifely is het niet de bedoeling dat jij alleen maar uitvoerend bezig bent. Bij Lifely wordt er verwacht dat jij meedenkt met het concept. Daarnaast moet jij zelf aangeven hoe jij je wilt ontwikkelen in je werk. Lifely groeit momenteel hard. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Zelfstandigheid, korte lijntjes houden en professioneel omgaan met deadlines zijn kwaliteiten die wij erg waarderen.

Wij zitten vlak bij Sloterdijk en we zijn makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Kom je vanaf Noord dan moet je helaas door de Coentunnel. Kom je vanaf Zuid dan zal je weinig hinder ondervinden van het verkeer. Heeft de NS jouw relatie met het openbaar vervoer nog niet verpest? Wij zitten op ongeveer twee minuten loopafstand van metro halte Isolatorweg.

Hebben we jouw interesse gewekt? Benieuwd aan wat voor projecten jij eventueel gaat werken? Kom dan bij ons op de koffie, al was het alleen maar om bij te kletsen met jonge professionals die jouw passie delen! Vertel ons wie jij bent en wat jou drijft, stuur een enthousiaste mail naar nick@lifely.nl en vergeet niet een (liefst zo recent mogelijk) portfolio mee te sturen.

Oh! En denk je “dat lijkt mij een tof bedrijf” maar ik wil mij nog niet vastbijten op alleen front-end? Wees gerust! Wij geloven niet in statische beschrijvingen. Als jij je dynamisch wilt ontwikkelen met zowel front-end als back-end werk dan staan wij daar positief tegenover! Dat betekent ook voor jou als je jezelf meer als een medior of senior beschouwt! Wij zijn op zoek naar te gekke collega’s, over die titels komen we vast wel uit.

Solliciteren of meer informatie?

Contact: Nick de Bruijn (Lifely)
nick@lifely.nl
06 13 62 10 29

Deadline sollicitatie: April 2014

Wij werken niet samen met werving & selectie bureaus. Acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Peter Peerdeman

Partner & CTO

Peter Peerdeman is de lead tech van Lifely. Een inspirerend verhaal over Peter’s traject naar coderende eindbaas van Lifely. Via zijn rockverleden nemen we je mee langs de belangrijkste punten en wat hem bezig houdt naast werk. Hij is bijvoorbeeld het nieuwe jaar heel ambitieus gestart met een 365 dagen project!

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan