date

17Feb

Vacature back-end developer (36-40 uur)

Deze vacature is reeds ingevuld. Toch interesse om eens een kijkje te komen nemen bij Lifely? Neem even contact met ons op voor een bakje koffie!

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde developer met een passie voor mooie producten. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Jij werkt graag in teamverband aan schaalbare systemen die jij opzet, ontwikkelt en onderhoudt. Jij komt in een klein team te werken waar jij met onze lead developer aan de slag gaat met het ontwikkelen van te gekke RESTful webapplicaties. Wij zoeken bij voorkeur iemand met een aantal jaar professionele ervaring met object georiënteerd programmeren in een PHP framework. Net afgestudeerde programmeer talenten die zich in een rap tempo willen ontwikkelen zijn ook meer dan welkom!

Momenteel werken wij met o.a. Symfony2, Doctrine en AngularJS. We experimenteren met SailsJS en Node. Wij staan echter meer dan open om de switch naar bijvoorbeeld Node of Scala te maken. Bij ons werk je dus niet jaren in dezelfde taal of hetzelfde framework. Bij ieder project wordt de bijpassende architectuur gekozen.

Too many dependencies

Gedurende het opzetten van schaalbare webapplicaties werk jij in het team met GIT. Bij Lifely geloven wij in Continuous deployment en we zien jouw code het liefst zo snel en zo vaak mogelijk op onze staging, acceptance en production omgevingen. Door de te gekke start-up Wercker in het deployment proces te integreren was het live zetten van features nog nooit zo makkelijk en snel! Een ware utopie voor development dus!

Jij hebt een hekel aan het gebruiken van voorgekauwde CMS-systemen en je bouwt liever projecten van de grond af aan op. Voor klanten ontwikkelen wij volledig op maat gemaakte producten. Bij Lifely staat conceptontwikkeling centraal. Jouw rol in projecten ligt voornamelijk bij back-end development. Specifieke ervaring met Symfony2 is een pré. Echter vinden wij inzicht en talent veel belangrijker. Wij zoeken niet iemand die per definitie alles al kan. Wij zoeken iemand met een uitstekende werkethiek en een onstilbare drang om te leren.

Werken bij Lifely is een continu leerproces. Jij kan en moet jezelf uitdagen! Daarbij vinden wij het belangrijk dat je echt naar technische perfectie streeft. Tevens kan jij zowel werken in een team als zelfstandig aan de slag met een eigen project. Verantwoordelijkheid over je eigen werk dragen vinden wij bij Lifely belangrijk.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal één á twee jaar relevante werkervaring met PHP (Zend, Symfony, Codeigniter etc.), HTML5, CSS3 en Javascript.
  • Bij voorkeur HBO/WO afgestudeerd, maar instelling en inzicht vinden wij veel belangrijker dan een papiertje.
  • Inzicht in het begrip object georiënteerd programmeren.
  • Een passie voor de laatste trends en ontwikkelingen.
  • Gemotiveerd om nieuwe programmeertalen te leren.

Wat bieden wij jou?

Uiteraard bieden we je een marktconform salaris gebaseerd op leeftijd, opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden wij jou een functie waarin jij jouw talent kan ontwikkelen in uiteenlopende projecten. Bovenal bieden we jou een plek waar je echt het maximale uit jezelf mag en kan halen. Met projecten waarin jij echt naar compromisloze technische perfectie kan na streven! Daarnaast bieden we jou een omgeving waar je jezelf in de toekomst kan ontwikkelen als iOS/Android developer of front-end engineer. Een leaseauto en overige secundaire arbeidsvoorwaarden worden in overleg afgestemd.

Wie zijn wij?

Lifely is een mediabureau waar de Silicon Valley start-up mentaliteit gecombineerd wordt met een passie voor doordachte online producten. Met een jong en enthousiast team werken wij voor onze klanten aan webapplicaties, websites, mobiele apps en videoproducties.

Met een team van zeven man werken wij vanuit ons kantoor vlakbij Sloterdijk in Amsterdam. Als mediabureau vinden wij dat de kwaliteit en het gevoel van het product centraal moet staan. Wij streven altijd naar producten met een duidelijke return on investment. Online hoeft geen kostenpost te zijn. Lifely is een bureau dat graag tegen de stroom in zwemt; een bureau dat vindt dat apps of websites niet alleen een doordachte en intuïtieve gebruikerservaring moeten bieden, maar ook aan de achterkant technisch dezelfde hoogstaande kwaliteit moet leveren. Wij maken nooit twee keer hetzelfde.

Het plekje van Peter.

Lifely is een jong en dynamisch bedrijf. Bij Lifely is het niet de bedoeling dat jij alleen maar uitvoerend bezig bent. Bij Lifely wordt er verwacht dat jij meedenkt met het concept. Daarnaast moet jij zelf aangeven hoe jij je wilt ontwikkelen in je werk. Lifely groeit momenteel hard. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Zelfstandigheid, korte lijntjes houden en professioneel omgaan met deadlines zijn kwaliteiten die wij erg waarderen.

Wij zitten vlak bij Sloterdijk en we zijn makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Kom je vanaf Noord dan moet je helaas door de Coentunnel. Kom je vanaf Zuid, dan zal je weinig hinder ondervinden van het verkeer. Heeft de NS jouw relatie met het openbaar vervoer nog niet verpest? Wij zitten op ongeveer twee minuten loopafstand van metro halte Isolatorweg.

Hebben we jouw interesse gewekt? Benieuwd aan wat voor projecten jij eventueel gaat werken? Kom dan bij ons op de koffie, al was het alleen maar om bij te kletsen met jonge professionals die jouw passie delen! Vertel ons wie jij bent en wat jou drijft, stuur een enthousiaste mail naar nick@lifely.nl en vergeet niet een (liefst zo recent mogelijk) portfolio mee te sturen.

Oh! En denk je “dat lijkt mij een tof bedrijf” maar al die termen zeggen me nog weinig? Wij zijn niet op zoek naar een wandelend woordenboek. Als jij je dynamisch wilt ontwikkelen met zowel front-end als back-end werk, dan staan wij daar positief tegenover! Dat betekent ook voor jou als je jezelf meer als een medior of senior beschouwt! Wij zijn op zoek naar te gekke collega’s, over die titels komen we vast wel uit.

Solliciteren of meer informatie?

Contact: Nick de Bruijn (Lifely)
nick@lifely.nl
06 13 62 10 29

Deadline sollicitatie: April 2014

Wij werken niet samen met werving & selectie bureaus. Acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Peter Peerdeman

Partner & CTO

Peter Peerdeman is de lead tech van Lifely. Een inspirerend verhaal over Peter’s traject naar coderende eindbaas van Lifely. Via zijn rockverleden nemen we je mee langs de belangrijkste punten en wat hem bezig houdt naast werk. Hij is bijvoorbeeld het nieuwe jaar heel ambitieus gestart met een 365 dagen project!

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan