date

1Jan

Teamrider Dylan wint de KTA Bintan - Indonesië

Lifely teamrider Dylan van der Meij wint na een spannende dubbele finale de eerste freestyle tourstop van de Kite Tour Asia. Dylan reist in 2014 door heel Azië om mee te doen aan de KTA. Zijn doel is om in de top drie van de tour te eindigen. Met een eerste plek vanuit de startpositie ligt Dylan zeker op koers!

Na het winnen van de de expression session. Foto door Alexandru Baranescu

In de eerste ronde van de freestyle competitie werd Dylan uitgeschakeld in de halve finale. De wind was erg zacht. Door een verkeerde kite keuze kon Dylan niet genoeg laten zien om door te gaan naar de finale. In de losers finale, de finale voor de plaatsen drie en vier, weet Dylan de derde plaats veilig te stellen. Gelukkig voor Dylan kennen kitesurfcompetities altijd een dubbele eliminatie. Dat houdt in dat na de eerste ronde alle riders nogmaals de kans krijgen om hoger op de ladder op te klimmen.

Meer gemotiveerd dan ooit ging Dylan in de dubbele eliminatie op jacht naar de koppositie! Voor het gevecht voor de derde en de tweede plek had Dylan weinig problemen. Met een indrukwekkende variatie van krachtige en meer technische tricks wist Dylan zich in de finale te vechten. In de doubles moet de nummer twee tweemaal winnen van de nummer één om eerste te worden. Dat komt omdat na de eerste overwinning de beide heren op een gelijk aantal punten staan.

Na een spannende eerste finale waar Dylan zijn tegenstander zijn board brak, was het tijd voor de super finale. Dylan lande al zijn tricks en wist er zelfs een aantal te landen die hij nog niet zo stabiel beheerste als zijn normale manoeuvres. Met tricks als KGB, Double s-Bend pass, lowmobe, Front-blindmobe, lowmobe en backside 315 met grab wist Dylan de hoogste podium positie met overmacht veilig te stellen.

Direct na het winnen een interview geven. Foto door Alexandru Baranescu

Bekijk hier de video van het evenement. Dylan is de held met het korte blonde haar en de eeuwige glimlach op zijn gezicht!

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Nick de Bruijn

Founder & Strategist

Benieuwd naar hoe je in het leven van een kleine jongen met een kite naar co-founder van een mediabureau gaat? Wij hebben het in deze blogpost over Nick, de kunstenaar van Lifely als het aankomt op foto, video en concept.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan