date

16May

Lifely goes #GASSEE

Afgelopen week is Lifely met het hele team gaan karten. Even achter de monitoren vandaan. Normaal gesproken staat de vrijdagmiddagborrel in het teken van een flink rondje CS of Mario Kart op gemodde Xbox van Peter. De Kartfabrique in Utrecht is een echte aanrader. Met het borrel- en avondarrangement ben je een hele middag en avond zoet. Na twee heats van 18 minuten lust je dan ook wel wat! Als nieuwkomer bij Lifely deed Bryan het met een vierde plek zeker niet slecht. De top drie werd aangevoerd door Roy, Pim en Peter terwijl Jesse en Nick de achterhoede bewaakten (wink wink).

Spannende strijd tussen nummer één en twee.
Snelste rondetijden van de tweede heat met een grapje uit de Dura Wallet reclame.

Het volgende bedrijfsuitje? Kitesurfen in Zeeland of Texel. Eind augustus gaat het hele Lifely-team een weekend kitesurfen onder begeleiding van onder andere teamrider Dylan!

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Pim Verlaan

Founder & Concepter

Co-founder, conceptualist, pixel-perfecte designer en “Elk waarom heeft zijn daarom” Een blogpost over Pim waar we hebben geprobeerd om zijn bewogen jaren tot nu toe, toe te lichten. Verder heeft Pim veel plezier in het leven, wat terug te zien is in zijn activiteiten.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan