date

7Nov

Onze vacatures staan nu op jobs.lifely.nl!

Met gepaste trots kunnen we delen dat Lifely groeit, en dat het heel goed gaat! Daarom voeren we nu campagne om ons team uit te breiden met jou, development engineer! We hebben keihard gewerkt aan onze visie en bedrijfsvoering en zijn nu klaar voor de volgende stap. Voor full-stack developers, front-end developers, hybrid mobile developers, development stagiaires of mensen die liever open solliciteren =) Check dus snel onze gloednieuwe jobsite, lees ons nieuwe verhaal en ontdek waarom Lifely dé beste plek voor jou is om verder te komen!

check https://jobs.lifely.nl

 

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Peter Peerdeman

Partner & CTO

Peter Peerdeman is de lead tech van Lifely. Een inspirerend verhaal over Peter’s traject naar coderende eindbaas van Lifely. Via zijn rockverleden nemen we je mee langs de belangrijkste punten en wat hem bezig houdt naast werk. Hij is bijvoorbeeld het nieuwe jaar heel ambitieus gestart met een 365 dagen project!

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan