date

8Dec

Lifely zoekt front-end held! (8-24 uur)

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een aanstormend programmeertalent die naast zijn studie waardevolle werkervaring wilt opdoen. Lifely is opgericht door oud CMD’ers Pim en Nick. Daarnaast werken er nog eens twee CMD’ers bij Lifely. Wij zijn geobsedeerd door details en producten waar de kwaliteit vanaf springt. Wij werken voor grote organisaties waar we de business logic combineren met onze kijk op productontwikkeling. We ontwikkelen daarom producten die in het hart van een organisatie staan. Naast grote webprojecten, multiplatform mobile apps, animatie video’s en corporate documentaires werken wij hard aan onze startup Bundlin.

Bij Lifely kom jij in een klein team terecht waar jij samen met onze ervaren collega's gaat werken aan coole webprojecten. Wij zoeken iemand met inzicht, iemand die zichzelf snel nieuwe talen kan aanleren. Omdat wij als een van de eerste bureau’s in Nederland AngularJS volledig omarmen kan je bij Lifely helemaal los als front-end developer. Jouw rol in projecten ligt voornamelijk bij front-end development. We laten je graag zien hoe wij werken met Object Oriented CSS, LESS/SASS, Grunt, Karma, Bower en CSS3 animaties. Om daarmee aan de slag te kunnen is een solide basis in HTML5/CSS3 en Javascript wel erg belangrijk. Wij zoeken niet persé iemand die alles al kan. Wij zoeken iemand met een uitstekende werkethiek en een onstilbare drang om te leren.

Team Lifely op het kite uitje!

Wat vragen we van jou?

  • Hobbymatige ervaring of werkervaring met HTML5, CSS3, Javascript en responsive design.
  • Inzicht in het begrip object georiënteerd programmeren.
  • Een passie voor de laatste trends en ontwikkelingen in web technologie.
  • Gemotiveerd om nieuwe programmeertalen te leren.
  • Structureel minimaal 1 dag per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Een passend salaris en flexibele werktijden zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Nog belangrijker vinden we dat we je een plek bieden waar je jouw schoolkennis echt in de praktijk kan toepassen. Omdat Lifely een sterke achtergrond in CMD heeft kunnen we jou perfect helpen met de transitie van student naar professional. Je mag werken aan te gekke projecten met collega’s die alles weten van de laatste technieken op het gebied van software development. Je zal bij Lifely nooit dertien-in-een-dozijn websites in elkaar prakken. Alles wat jij gaat ontwikkelen is maatwerk van hoge kwaliteit.

Ons fantastische nieuwe kantoor zit vlak bij Sloterdijk. We zijn zowel per auto als per metro gemakkelijk bereikbaar. Vanaf Weesperzijde is het ongeveer een kwartiertje met de metro. Wij zitten op ongeveer twee minuten loopafstand van metro halte Isolatorweg.

Vrijdag middag super smash!

Hebben we jouw interesse gewekt? Benieuwd aan wat voor projecten jij bij ons gaat werken? Kom dan bij ons op de koffie, al was het alleen maar om bij te kletsen met jonge professionals die jouw passie delen! Vertel ons wie jij bent en wat jou drijft, stuur een enthousiaste e-mail naar nick@lifely.nl en vergeet niet een (liefst zo recent mogelijk) portfolio mee te sturen.

Deadline van de vacature: 1 januari 2015

Oh! En denk je “dat lijkt mij een tof bedrijf” maar ik wil mij nog niet vastleggen op alleen front-end development? Wees gerust! Wij geloven niet in statische beschrijvingen. Als jij je wilt ontwikkelen met zowel front-end als back-end werk dan staan wij daar positief tegenover! Wij zijn op zoek naar getalenteerde collega’s, die titels vullen we later wel in.

Wij werken niet samen met werving & selectie bureaus. Acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Nick de Bruijn

Founder & Strategist

Benieuwd naar hoe je in het leven van een kleine jongen met een kite naar co-founder van een mediabureau gaat? Wij hebben het in deze blogpost over Nick, de kunstenaar van Lifely als het aankomt op foto, video en concept.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan