date

28Aug

Gezocht: User Experience Designer

Competenties? We zouden het leuk vinden als je retegoed bent

Je cv en haarkleur vinden we niet zo boeiend, een mooi portfolio en aanstekelijke glimlach des te meer. Misschien ben jij na een paar jaar stroeve corporates wel toe aan een nieuwe, frisse omgeving. Of blijk je een multitalent dat net uit zijn of haar studie komt rollen; het gaat ons er puur om of je het in je hebt. Wij zoeken iemand met een sterk ontwikkeld inzicht in UX en design, en een onstilbare passie voor perfectie. En als je ook nog beter kunt tafeltennissen dan Jesse en Chiel, zijn we helemaal blij.

Jesse - *750* rating _(133 matches played)

Lifely dus...

Met Lifely proberen wij zo ver mogelijk weg te blijven van een corporate sfeer als nodig. Wij focussen ons volledig op de ontwikkeling van ons team, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Met een mooie verzameling jonge creatieven werken we aan webapplicaties, mobiele apps, animaties en videoproducties. Check de looks van Bundlin.com. Of bekijk onze cases over de Leefplezier-app voor 55-plussers en de webapplicatie Part-up voor een tipje van de sluier.

“Onze producten zelf zijn nooit het uitgangspunt, maar het intuïtieve gevolg van een creatief denkproces en goed uitgewerkte strategie.”

Een zin die je waarschijnlijk drie keer moet lezen, maar die wel precies omschrijft waar we voor staan. Simpeler verwoord: wij vertalen de core business van onze klant naar een doordacht concept. Een concept dat jij, met behulp van ons design- en development team, tot leven laat komen.

Wij zoeken een eindbaas in de speeltuin der pixels

UX of UI designer, interaction designer, product designer. Het maakt ons niet zoveel uit hoe jij jezelf noemt. Als je visueel maar ijzersterk bent en het je te gek lijkt om samen met ons fantastische producten te bouwen. Producten waar duizenden gebruikers dagelijks van afhankelijk zijn en die dus tot in de details moeten kloppen.

Je denkt de routines van gebruikers uit en speelt hier naadloos op in. Je verkiest functie boven vorm en verliest het doel van de klant nooit uit het oog. En je stopt veel liefde in je ontwerpen, maar bent daarnaast continu op zoek naar de juiste balans tussen business, design en usability.

“Jouw werk houdt niet op bij het overdragen van de designs aan de techniek”

Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het development team jouw designs op de juiste manier interpreteert. Daarnaast hebben de keuzes die jij maakt als User Experience Designer enorme impact op het ontwikkelproces. Je hoeft niet in code te dromen, maar hebt wel genoeg inzicht in de techniek (front-end) om je UX- en design beslissingen op te baseren.

Bring it on!

Zie jij het zitten om bij ons jonge, rebelse en snelgroeiende bedrijf te komen werken? Of ken jij een User Experience Designer die wij vandaag nog zouden moeten ontmoeten?

Voor het lezen van cv’s hebben we geen geduld en langdradige brieven vouwen we vliegtuigjes van. Vertel ons daarom in een korte, toffe mail wat je drive is en waarom jij het uitstekend zou doen als onze nieuwe User Experience Designer. En vergeet niet een portfolio (bijv. Dribbble of Behance) mee te sturen met werk waar je trots op bent.

En na die eerste spannende date?

Als er een klik is en jij als User Experience designer voor ons aan de slag gaat, ben jij iedere dag bezig om het web een beetje mooier te maken. Je start en stopt de week met een lach op je gezicht. Begint de lunch met een potje tafeltennis, deployt nieuwe producten met een zonnebril op of gaat zoals Peter skateboardend naar het toilet.

Dat is de Lifely vibe en het zou mooi zijn als jij daar op je eigen manier invulling aan geeft. Als je iets nodig hebt of nieuwe dingen wilt leren: don’t tell us, force us!

Pim & Nick

pim@lifely.nl | 06 30 39 31 99

Deadline sollicitatie: 31 september 2015

 

PS Wij zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely familieleden. Dus beste werving- & selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite. Er zijn vast een paar lieve corporates die jullie geen hypothetische doemscenario’s toewensen.

Vrijdagmiddag Super Smash!

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Pim Verlaan

Founder & Concepter

Ondernemerschap, commercieel kansen benutten en effectief je doel met digitaliseren bereiken. Dat zijn de drie kwaliteiten die je altijd in Pim zal herkennen. Van voetballen op het hoogste niveau tot productontwikkeling, deze veelzijdige Founder en Concepter van Lifely draait er zijn hand niet voor om. Al in 2002 begon Pim zijn eerste websites te maken en in 2004 registreerde hij zijn eerste domeinnaam.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan