date

16Sep

Verbrande neuzen, spierpijn en veel pret tijdens het Lifely kiteweekend!

22 graden, windkracht 4+ en de hele dag zon en dat halverwege september! Met deze bizarre weersvoorspelling reden wij richting Zeeland voor het allereerste bedrijfsweekend van Lifely. Het team vertrok vrijdag vanaf Lifely HQ volgepakt richting het strand. Techies be techies, dus iedereen had zich ruimschoots ingelezen. Termen als leading edge en wind-window waren al lang geen onbekende begrippen meer. Lifely Teamrider Dylan van der Meij was mee om samen met Nick de lessen te verzorgen.

Dylan legt het allemaal even haarfijn uit!

Op vrijdag begon de les na de lunch op het strand met een drietal trainer kites. Dit zijn kleine kites waarmee je leert kitesurfen. Al snel had het team het maatje Madurodam-kite onder controle en konden we door met de grotere machines. Dag twee stond in het teken van het body draggen en de eerste meters maken. De award voor de meeste meters gaat naar fanatiekeling Peter! De mooiste snoekduik werd gemaakt door Jesse die achterstevoren 50 meter als een steentje over het water stuiterde. De avonden werden afgesloten met het gitaar gepingel van Peter, de heerlijke speciaalbiertjes van Take en een knus kampvuur.

Baby steps, eerst even oefenen met kleine trainer kites

Een enorme shout-out gaat uit naar Versusshop & Flysurfer voor het sponseren van alle pakken, boards, kites en wetsuits. Versus is één van de beste kitesurfshops in Nederland en geeft kwalitatief goede en betaalbare kitesurflessen. Daarnaast willen we teamrider Dylan enorm bedanken voor de lessen en het lachen.

Dylan en Nick geven even een demo!

Na de demo’s van Dylan, Nick en Pim kon het team de gezandstraalde kleren bij elkaar zoeken om op de windloze zondagmiddag weer huiswaarts te keren, met de zon nog vol in het gezicht, zand op plekken waar je het moeilijk weg krijgt en een extreem voldaan gevoel. Poncho’s uit en op naar weer een te gekke week bij Lifely.

Guys, het was awesome..

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Nick de Bruijn

Founder & Strategist

Benieuwd naar hoe je in het leven van een kleine jongen met een kite naar co-founder van een mediabureau gaat? Wij hebben het in deze blogpost over Nick, de kunstenaar van Lifely als het aankomt op foto, video en concept.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan