date

29Mar

Lifely is op zoek naar problemen

Lifely lost voor klanten interne uitdagingen op. Vaak zijn dat uitdagingen die te maken hebben met inefficiënte processen of verouderde programmatuur. Maar interne problemen blijven helaas, te vaak, intern. We ontdekken pas mogelijke oplossingen als we gaan praten. Daarom nodigen we start-ups, mkb’ers en corporates uit voor een vrijblijvend uurtje Lifely consulting…

Lifely zoekt bedrijfsprocessen die we fijner en efficiënter kunnen maken met te gekke oplossingen tegen een eerlijke prijs

Tijdens deze sessie brengen we samen het probleem en een plan in kaart. Denk bijvoorbeeld aan kennis van je personeel of klanten die niet is vastgelegd, systemen die niet met elkaar communiceren of een enorme planningsuitdaging. Dat zijn precies de problemen, die we met onze software kunnen oplossen.

We hebben namelijk al een hoop tools ontwikkeld, zoals planningsoftware, chat-apps, CRM-systemen en sociale intranetten. Dankzij onze ervaring en de herbruikbare componenten, die we door de tijd heen hebben ontwikkeld, vormt voor ons 60% van het product standaardsoftware. Voor jou is het voordeel hiervan, dat de laatste 40% maatwerk financieel een stuk aantrekkelijk is. Kortom, we maken het werk voor de gebruikers een stuk leuker en we besparen onze klanten vele FTE’s voor een eerlijk bedrag.

Neem nu contact met ons op om te sparren over de uitdagingen in jouw organisatie en profiteer van een uur vrijblijvende consulting van Lifely. Je zit om de tafel met de founders van Lifely en we laten graag het Lifely-licht schijnen over jouw probleemstelling.

Een uur vrijblijvend Lifely-consult waarin we de diepte induiken

Waar we momenteel mee bezig zijn? We ontwikkelen een app voor tienduizenden studenten. We werken voor een grote corporate aan front-end tools die maandelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. We bouwen CRM-systemen en planningstools die organisaties helpen om interne processen te stroomlijnen. Daarnaast werken we aan start-ups als Part-up en Fresh Heroes. Dat alles doen we met de technologie die het beste bij de wijze van gebruik past: NodeJS, MongoDB, React en React Native. Voor PHP/Laravel en Angular draaien we onze hand ook niet om.

Genoeg perspectieven, dus haak ons aan en vertel over de kansen die jullie intern willen benutten of de innovatieve projecten waar jullie mee bezig zijn.

Tot snel!

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Peter Peerdeman

Partner & CTO

Peter Peerdeman is de lead tech van Lifely. Een inspirerend verhaal over Peter’s traject naar coderende eindbaas van Lifely. Via zijn rockverleden nemen we je mee langs de belangrijkste punten en wat hem bezig houdt naast werk. Hij is bijvoorbeeld het nieuwe jaar heel ambitieus gestart met een 365 dagen project!

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan