date

9Dec

Het nieuwe Lifely kantoor, Zekeringstraat 23B!

Een hernia of twee later, maar we zijn over! Het nieuwe Lifely kantoor is een feit. Twee maanden verbouwen waarbij letterlijk geen vierkante cm hetzelfde bleef. Het nieuwe kantoor is bijna drie keer zo groot geworden als het oude kantoor. We zijn niet alleen in de breedte gegroeid, maar ook in de hoogte, ruim 4 meter plafond. We zijn super trots dat we na twee en een half jaar Lifely al in zo’n mooie ruimte mogen zitten. De komende maanden moeten we aardig wat meubels erbij bestellen, de inboedel van het oude kantoor kan net de boardroom vullen. Zoveel ruimte vraagt natuurlijk om groei! De komende maanden gaan we hard aan de slag om team Lifely verder uit te bouwen.

Eindelijk wat ruimte over!
Oude nieuwe meubelen
En zo zag het er twee maanden geleden ongeveer uit
Het kleine en grote meeting hok
Team Lifely de eerste dag in het nieuwe kantoor

Een big shout out naar Tom Lawrence van Trash These Chairs, ofwel de ster van de Lifely documentaire The Art Of Texture voor de twee fantastische collages!

Wij hebben nog meer zin om aan inspirerende projecten te werken. Wil jij het nieuwe kantoor van dichtbij bekijken, of gewoon bijkletsen? Gezellig! Mail of bel mij even.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Nick de Bruijn

Founder & Strategist

Benieuwd naar hoe je in het leven van een kleine jongen met een kite naar co-founder van een mediabureau gaat? Wij hebben het in deze blogpost over Nick, de kunstenaar van Lifely als het aankomt op foto, video en concept.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan