date

18Feb

Onderdak voor een frontend-vakman!

Deze vacature is reeds ingevuld. Toch interesse om eens een kijkje te komen nemen bij Lifely? Neem even contact met ons op voor een bakje koffie!

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel erg veel van productontwikkeling houden. We stoppen veel, soms te veel, tijd en liefde in details. Dikwijls ten koste van de marges. Maar ja, marges, smarges… Eigenlijk komt het er op neer dat wij het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

“En gek genoeg groeien we ook nog eens als een malle.”

Wij ontwikkelen webapplicaties, mobiele apps, platformen en sociale intranetten om kleine en grote bedrijven verder te helpen in de digitale wereld. Dit doen we door als partners samen te werken met onze klanten. Cheesy gezegd: door met hen mee te ondernemen. Momenteel zijn we bezig met het afronden van een Cordova cross-platform app (zie de case: Leefplezier-app voor 55-plussers), ontwikkelen we met veel plezier door aan een realtime platform in MeteorJS en React, maar draaien we ook onze hand niet om voor een NodeJS platform dat schaalt voor duizenden gebruikers.

Check voor een technisch inkijkje de talk die ik recentelijk gaf over de ontwikkeling van webapplicatie Part-up in MeteorJS:

Pim, Nick en ik hebben Lifely zo vlak mogelijk proberen te organiseren, maar dan ook echt. Vrijdagen sluiten we af met een borrel, high fiven we omdat er een verse deploy klaar staat, of omdat iemand eindelijk Bryan heeft verslagen met Super Smash. Persoonlijke ontwikkeling is hier ontzettend belangrijk. We willen niet alleen dat je op professioneel vlak kennis en ervaring opdoet, maar hopen je ook bij je persoonlijke groei als mens te kunnen helpen.

“Is een vacature waarin we het alleen maar over onszelf hebben, niet een beetje narcistisch?”

Wellicht, maar wij geloven er heilig in dat als jij ons te gek vindt, de kans groot is dat wij jou ook wel mogen.

Maar wie ben jij dan?

We gaan jou niet samenvatten in een rijtje competenties. Wel vinden we het belangrijk dat je direct mee kunt draaien in ons team; een aantal jaar ervaring als frontender is dus wel essentieel. Jij weet hoe je frameworks als Angular, Meteor of React gebruikt om tot te gekke interfaces te komen. Daarnaast kunnen we natuurlijk een heel lijstje met Git, Sass, Gulp, Browserify etc. onder het eisenpakket opsommen, maar dat spreekt hopelijk voor zich.

Wat we zoeken is een ervaren frontend developer die zich goed thuisvoelt in ons team met jonge, creatieve developers. We hopen dat jij je eigen straatje binnen Lifely creëert waarbinnen jij de expert bent. Samen met Leon, Jesse, Anne en mij zul je frontend-applicaties ontwikkelen waar gebruikers dagelijks van afhankelijk zijn.

Let’s supermatch!

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. We zoeken iemand die zo snel mogelijk fulltime bij ons aan de slag kan. Vertel ons in een korte, toffe mail wat je drive is en stuur wat werk mee waar je trots op bent. En oja, vergeet niet voor het verzenden van je mail, “Geachte heer Peerdeman” te vervangen door “Hoi Peter”.

Hopelijk tot snel!
Peter

E-mailadres: peter@lifely.nl

 

PS Wij zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely familieleden. Dus beste werving- & selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite. Er zijn vast een paar lieve corporates die jullie geen hypothetische doemscenario’s toewensen.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Peter Peerdeman

Partner & CTO

Peter Peerdeman is de lead tech van Lifely. Een inspirerend verhaal over Peter’s traject naar coderende eindbaas van Lifely. Via zijn rockverleden nemen we je mee langs de belangrijkste punten en wat hem bezig houdt naast werk. Hij is bijvoorbeeld het nieuwe jaar heel ambitieus gestart met een 365 dagen project!

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan