date

4Aug

Have you met: teamrider Dylan van der Meij

Blond haar, kleurtje van de zon en een grote glimlach! Zo kennen wij Dylan van der Meij hier bij Lifely. Dylan is een pro kitesurfer voor Lifely, Jobe en Flysurfer. Hij reist de hele wereld rond. Hij is pas twintig jaar jong en hij studeert mondzorgkunde aan de universiteit. Ho ho, niet allemaal tegelijk dames!

Uiteraard volgt er een mooi verhaal over hoe het zover is gekomen, maar ik zal bij het begin beginnen. Dylan is geboren in Leiden, niet heel bijzonder aangezien hij direct in Noordwijk is komen te wonen met zijn ouders. Hij woont slechts op een afstand van vijf minuten fietsen van het strand, wat voor zijn ouders die ook kitesurfen een heerlijk bijkomstigheid is. Dylan heeft zijn basisschool en zijn middelbare school in Noordwijk afgerond. Aan het begin van zijn HAVO-opleiding (hij was toen dertien jaar oud) ging Dylan na tijden van niet willen kitesurfen een keer met zijn ouders mee naar het strand. Uiteindelijk werd hij toch overgehaald om het eens te gaan proberen. Hij had nooit gedacht dat vanaf het moment dat hij zijn kite op liet en zijn voeten op het board plaatste het meteen raak zou zijn. Binnen no-time was hij verslaafd, schoot hij zijn ouders voorbij en pushte zichzelf alsmaar verder en verder. Geen sprong was te hoog en geen wind was te sterk. Een waar natuurtalent zou je kunnen zeggen!

Dylan op Mirns in Friesland samen met Nick voor de fotoshoot van Dylan zijn nieuwe website

Bij elk zuchtje wind was Dylan op het water te vinden en toen hij zich eenmaal in de scène van het kitesurfen bevond deed hij nodige contacten op. Zo ook tijdens een sponsorevenement van Flysurfer waar Dylan in contact kwam met dit bedrijf. Na het zien van dit aanstormende talent was het duidelijk dat Dylan als teamrider voor Flysurfer moest komen kiten.

Dylan zijn vuurdoop was een uitnodiging om te gaan kitesurfen in Noorwegen. Zonder een spoor van twijfel heeft hij zijn spullen gepakt en is hij naar het station gegaan, waar iemand van Flysurfer hem zou opwachten. In diezelfde tijd was Nick nog actief aan het filmen en fotograferen voor Flysurfer. Ook hij kreeg de uitnodiging om naar Noorwegen te gaan. Hij hoefde alleen een nieuw aanstormend talent mee te nemen. Één en één is twee en daar stonden Nick en Dylan op het station. De spullen waren gepakt en beiden waren ze klaar voor een geweldig avontuur.

Nick: Dylan van der Meij is niet de eerste persoon die je bij Lifely zou verwachten. Maar absoluut onderdeel van de Lifely-familie! Lijkt dat kitesurfen jou wel wat? Stuur ons een mailtje dan zorgen wij voor een te gekke les samen met Dylan.

Uiteindelijk heeft Nick als vaste foto en videograaf samen met Dylan een groot deel van de wereld gezien. De geweldige foto’s en video’s vormen het bewijsmateriaal van de avonturen die ze meemaakten in diverse uithoeken van de wereld. Dit leverde fantastische gespreksstof op voor tijdens een kopje koffie bij Lifely.

Dylan op Sal - Kaapverdië waar hij met Nick was voor een foto- en videoshoot voor de nieuwe Flysurfer Speed 4

Kitesurfen is geweldig, maar duurt niet voor altijd. Ook Dylan begrijpt dit en studeert hard tussen het kiten en reizen door. Geïnspireerd door een kitesurfende tandarts in Noordwijk heeft Dylan gekozen voor mondzorgkunde. Werken met soortgelijke precisie als kitesurfen, alleen dan op microniveau.

Dylan op Sal - Kaapverdie waar hij met Nick was voor een foto- en videoshoot voor de nieuwe Flysurfer Speed 4

Naast het kitesurfen deelt Dylan ook de muzieksmaak van Nick. De nodige ontspannende klanken zorgen voor wat ‘zen’ momenten in het hectische leven. Denk hierbij aan Norah Jones en relaxte deephouse. Naast muziek vindt Dylan ook zijn afleiding in foto en video. De landen die hij bezoekt om te kiten zijn altijd geweldig om vast te leggen op beeld. Hij experimenteert hier volop mee en ontwikkelt zich er steeds beter in. Voor de afwisseling ruilt Dylan ook wel eens het strand in voor de sneeuw. Ondanks dat hij ook daar op een board staat is het een welkome afwisseling om eens zonder kite op pad te gaan.

Nick en Pim onwijs bedankt voor alles wat jullie voor mij doen! Ook het overige team van Lifely super bedankt voor de fantastische website

In de tussentijd is Nick Lifely gestart met Pim, maar hij bleef altijd trouw aan Dylan en aan het kitesurfen. Lifely heeft het managen van Dylan op zich genomen en sponsort Dylan met elektronica en helpt met het onderhouden van zijn socials. Kijk voor alle informatie, foto’s en video’s van Dylan op Facebook en op dylanvandermeij.com een website die gemaakt is door Lifely.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Nick de Bruijn

Founder & Strategist

Benieuwd naar hoe je in het leven van een kleine jongen met een kite naar co-founder van een mediabureau gaat? Wij hebben het in deze blogpost over Nick, de kunstenaar van Lifely als het aankomt op foto, video en concept.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan