date

1Dec

Have you met Leon?

Léon zet de fauteuil in de vergaderruimte er even goed voor en laat zich ontspannen in de brede stoel zakken. De Mobile Lead van Lifely wekt met zijn zelfverzekerde, rustige voorkomen de indruk dat hij alles onder controle heeft. Dit komt hem goed van pas bij de communicatie met klanten. Zijn takenpakket is behoorlijk uitgebreid met de opzet van het tweede managementteam binnen Lifely. Maar daar is het allemaal niet begonnen.

Léon presenteert

Samen met een vriend is Léon de opleiding CMD gaan doen. Met z’n tweeën, en later met z’n drieën, waren ze altijd bezig om producten te ontwikkelen. Zowel in zijn vrije tijd als voor de opleiding. Dat waren vooral projecten waar hij zelf echt achter stond. Hij houdt ervan dingen te maken waar mensen ook echt iets aan hebben. Zo ontwikkelde Léon met vrienden de concert-app. Op basis van je muzieksmaak gaf de app aanbevelingen voor concerten in Nederland. Deze service boden Spotify en Last.fm toen nog niet eens aan. Geheel toevallig was Pim, die in hetzelfde jaar bij CMD zat, een van de testers van de app. Een vruchtbare samenwerking was geboren.

Léon en Lifely: een vruchtbare samenwerking

Bij Lifely is Léon verantwoordelijk voor alles wat met mobile te maken heeft. Daar ligt ook echt zijn passie. Daarnaast vindt hij het fijn als mensen bij hem komen met vragen. Hij vindt het leuk om zijn collega’s verder te helpen en ze ook kritisch mee te laten denken. Juist dat is wat hij bijzonder vindt aan werken bij Lifely. Hier wordt iedereen gestimuleerd om mee te denken en nieuwe manieren te verzinnen om problemen op te lossen. Anders blijf je stilstaan. 

Bij Lifely wordt iedereen gestimuleerd om mee te denken

Hiervoor is een veilige werksfeer nodig. Volgens Léon was die er al vanaf het begin. Het gevoel van ‘thuis’ dat hij bij Lifely heeft, zorgt ervoor dat hij zich ook wil blijven ontwikkelen. Zo is hij de uitdaging aangegaan om een presentatie te geven over React Native bij een tech meet-up op het kantoor van Lifely. Met zijn technische know-how zit het wel goed. En nu ook met zijn presentatie-skills.

Stand-up

Naast alle tech houdt Léon enorm veel van films. Zijn filmpas wordt goed gebruikt en naar eigen zeggen verdient de bioscoop er bij hem niks aan. Tijdens de lunch vind je hem diep in discussie met zijn collega’s over de laatste film die hij heeft gezien. Daarnaast loopt hij graag een rondje hard. Hij probeert al jaren een Lifely-team van de grond te krijgen. Als Lead loopt hij in ieder geval graag voorop.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Pim Verlaan

Founder & Concepter

Ondernemerschap, commercieel kansen benutten en effectief je doel met digitaliseren bereiken. Dat zijn de drie kwaliteiten die je altijd in Pim zal herkennen. Van voetballen op het hoogste niveau tot productontwikkeling, deze veelzijdige Founder en Concepter van Lifely draait er zijn hand niet voor om. Al in 2002 begon Pim zijn eerste websites te maken en in 2004 registreerde hij zijn eerste domeinnaam.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan