date

19Oct

Gezocht: Front-end engineer 'functie' ba dum tiss

Deze vacature is reeds ingevuld. Toch interesse om eens een kijkje te komen nemen bij Lifely? Neem even contact met ons op voor een bakje koffie!

Hi! Wij zijn per direct opzoek naar een ervaren front-end engineer die mee wilt werken aan te gekke web applicaties ontwikkeld in vooruitstrevende front-end frameworks. Ben jij de code purist die onze front-end tot leven brengt?

Het woord “mediabureau” vind ik een te negatief imago hebben, een beetje code prakken. Tegelijkertijd voelt “digital agency” een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel erg veel van productontwikkeling houden. We stoppen veel, soms te veel tijd en liefde in details, dikwijls ten koste van de marges. Maar ja, marges smarges... Iedere ochtend als ik binnenloop in het hipste kantoor in het minst hippe stukje van Amsterdam heb ik maar één doel: om er wéér een fantastische dag van maken.

Met Lifely proberen wij zo ver mogelijk weg te blijven van een corporate sfeer als we kunnen. Wij focussen ons volledig op de ontwikkeling van ons team, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Met een mooie verzameling jonge creatieven werken we aan webapplicaties, mobiele apps, animaties en videoproducties. Check het design van Bundlin.com. Of bekijk onze cases over de Leefplezier-app voor 55-plussers en de webapplicatie Part-up voor een tipje van de sluier.

“Onze producten zelf zijn nooit het uitgangspunt, maar het intuïtieve gevolg van een creatief denkproces en goed uitgewerkte strategie.”

Een zin die je waarschijnlijk drie keer moet lezen, maar die wel precies omschrijft waar we voor staan. Simpeler verwoord: wij vertalen de core business van onze klant naar een doordacht concept. Een concept dat jij, met behulp van ons design- en de rest van het development team, tot leven laat komen.

Een te gekke demo waar Jesse laat zien hoe functie en UX samenkomen

 

Wij maken geen sites of configuraties van bestaande systemen. Er zijn partijen die dat met heel veel plezier veel beter kunnen dan wij. Wij maken apps en systemen die in het hart van een organisatie staan. Kort gezegd: we ondernemen met onze klanten mee. Dat betekent dat we: a. nooit twee keer hetzelfde maken en b. de keuze voor techniek bij ieder project volledig open ligt. Zo zijn we nu bezig met het afronden van een AngularJS en NodeJS project en een Cordova multiplatform app, maar draaien wij onze hand niet om voor een realtime MeteorJS platform dat moet kunnen schalen voor duizenden gebruikers.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan de talk die ik recentelijk gaf over de ontwikkeling van Part-up in MeteorJS:

 

Vrijdag afsluiten met een high five omdat er een verse deploy klaar staat, of omdat iemand eindelijk Bryan heeft verslagen met Super Smash. Anderzijds focussen we hierdoor volledig op de ontwikkeling van het team. We doen bijvoorbeeld niet aan biologische ‘quinoa’ lunches, uren boeken is ten strengste verboden, en wordt skateboardend naar het toilet gaan te allen tijde aangemoedigd.

Lifely hebben Pim, Nick en ik zo vlak mogelijk proberen te organiseren, maar dan ook echt. We hopen dat jij je eigen straatje binnen Lifely creëert waar jij de expert bent. Je zal samen met Jesse, Leon en Anne en mij front-end app’s engineeren waar gebruikers dagelijks van afhankelijk zijn.

Maar wie ben jij dan? Is een vacature waar we het alleen maar over onszelf hebben, een beetje narcistisch? Wellicht, maar wij geloven er heilig in dat als jij ons te gek vindt de kans groot is dat wij jou ook wel mogen. Als je zin hebt om met de laatste technologie wilt werken, inzicht hebt in de werking van frameworks als Angular, Meteor of React en staat te popelen om deze morgen te gebruiken. Daarnaast kan ik natuurlijk een heel lijstje met Git, Sass, Gulp, Browserify onder het eisenpakket opsommen, maar dat spreekt natuurlijk allemaal voor zich. Kort gezegd, we vinden wel het juiste plekje voor je bij Lifely. We vragen alleen dat je front-end engineering ademt.

Als je tot hier hebt gelezen is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. We zoeken iemand die z.s.m. fulltime bij ons aan de slag kan. Bij Lifely kom je werken omdat er op het gebied van online productontwikkeling een groepje mensen met zo veel enthousiasme en passie werkt dat je iedere dag bezig bent om het web een beetje mooier te maken.

Hopelijk tot snel en groetjes,
Peter Peerdeman

Vrijdagmiddag Super Smash!

PS Wij zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely familieleden. Dus beste werving- & selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite. Er zijn vast een paar lieve corporates die jullie geen hypothetische doemscenario’s toewensen.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Peter Peerdeman

Partner & CTO

Peter Peerdeman is de lead tech van Lifely. Een inspirerend verhaal over Peter’s traject naar coderende eindbaas van Lifely. Via zijn rockverleden nemen we je mee langs de belangrijkste punten en wat hem bezig houdt naast werk. Hij is bijvoorbeeld het nieuwe jaar heel ambitieus gestart met een 365 dagen project!

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan