date

9Aug

Full-stack engineer gezocht

Wij zijn Lifely, een agency die bedrijfsprocessen digitaliseert met opmaat gemaakte webapplicaties en mobiele apps. We zijn een groepje blije nerds die heel erg veel van productontwikkeling houden. Zo helpen we bedrijven en start-ups ingewikkelde concepten te bedenken, uit te werken en te implementeren. We stoppen veel tijd en liefde in details. Dikwijls ten koste van de marges. Maar ja, marges, smarges… Eigenlijk komt het er op neer dat wij het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

We werken graag als partners samen met onze klanten. Cheesy gezegd: door met hen mee te ondernemen. We digitaliseren bijvoorbeeld de planning van een taleninstituut met NodeJS React, GraphQL. Of bouwen de React Native app van een hogeschool. We maken producten waar mensen dag in dag uit mee aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan een sociaal intranet, waar gebruikers real-time gegevens kunnen delen en chatten. Maar we draaien ook onze hand niet om voor een start-up die met Python en React supersnel nieuwe features voor naar de productieomgeving wil zetten.

Pim, Nick en Peter hebben Lifely zo vlak mogelijk proberen te organiseren, maar dan ook echt. Iedereen planned de user stories in een sprint planning en kan zijn inhoudelijke vragen direct kwijt bij onze designers. Vrijdagen sluiten we af met een borrel, waar we highfiven omdat er een verse deploy klaar staat of omdat iemand eindelijk Bryan heeft verslagen met een potje Super Smash in de gamehoek. Iedere maand doen we een mini uitje en vier keer per jaar pakken we het iets groter aan. Zo geven we ieder jaar een wild feestje, gaan we op reis of zoeken we samen een toffe ervaring uit. Daarnaast krijg je de vrijheid om naar conferenties als The Next Web, Fronteers / ReactNL etc. te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling is voor ons ontzettend belangrijk. We willen niet alleen dat je op professioneel vlak kennis en ervaring opdoet, maar hopen je ook bij je persoonlijke groei als mens te kunnen helpen. “Is een vacature waarin we het alleen maar over onszelf hebben, niet een beetje narcistisch?” Wellicht, maar wij geloven er heilig in dat als jij ons te gek vindt, de kans groot is dat wij jou ook wel mogen.

Team Lifely bij Fronteers

Maar wie ben jij dan?

We vinden het belangrijk dat je direct mee kunt draaien in ons team; wat ervaring als full stack engineer is wel belangrijk. Als full-stacker ken je frameworks als React en Angular gebruikt om tot gestructureerde gelikte interfaces te komen. Je hebt wel eens vaker een API gemaakt die efficient omgaat met data en jouw businesslogic staat netjes in services en niet in de controller. Daarnaast kunnen we natuurlijk een lijstje Git-flow, Scss, Gulp, React, NodeJS, GraphQL, REST, Docker etc. opsommen, maar dat spreekt hopelijk voor zich.

Wat we zoeken is een ervaren full stack developer die zich goed thuisvoelt in ons team met jonge, creatieve developers. We hopen dat jij je eigen straatje binnen Lifely creëert waarbinnen jij een expert bent en blijft door te blijven leren. Samen met de rest van team zul je prachtige applicaties ontwikkelen waar gebruikers dagelijks van afhankelijk zijn.

Let’s supermatch!

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. We zoeken iemand die zo snel mogelijk fulltime bij ons aan de slag kan. Vertel ons in een korte, toffe mail wat je drive is en stuur wat werk mee waar je trots op bent. En oja, vergeet niet voor het verzenden van je mail, “Geachte meneer de Bruijn” te vervangen door “Hoi Nick”.

Hopelijk tot snel!
Nick de Bruijn

E-mailadres: Nick@lifely.nl
Deadline: 01-10-2017

PS We zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely-familieleden. Dus beste werving- en selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite. Er zijn vast een paar lieve corporates die jullie geen hypothetische doemscenario’s toewensen.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Nick de Bruijn

Founder & Strategist

Benieuwd naar hoe je in het leven van een kleine jongen met een kite naar co-founder van een mediabureau gaat? Wij hebben het in deze blogpost over Nick, de kunstenaar van Lifely als het aankomt op foto, video en concept.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan