date

22Jul

Front-end development voor Centraal Beheer

Centraal Beheer heeft met zijn laatste front-end redesign een aantal grote stappen vooruit gezet met hun front-end technologie. Bijvoorbeeld Git voor version control, object georiënteerde styling (OOCSS) met behulp van LESS, Google’s AngularJS voor gestructureerde web applicaties en Grunt als taskrunner en styleguide templating engine. Door onze ervaring met deze technieken waren we snel ingewerkt in de codebase en konden we meteen aan de slag. Na een facelift van de blog pagina en het introduceren van unittests met behulp van Karma en Jasmine hebben we Centraal Beheer ook met de ontwikkeling van een nieuwe rekentool geholpen.

nieuwe responsive blog layout met behulp van isotope javascript module.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe rekentool hebben wij alle geïntroduceerde technieken optimaal kunnen gebruiken. Met behulp van Angular hebben we de applicatie netjes gestructureerd. Alle business logica en berekeningen zijn ondergebracht in aparte modules. Deze modules konden we vervolgens gemakkelijk unittesten, zodat we zeker weten dat alle functionaliteit onafhankelijk van elkaar werkt en blijft werken als er later nog eens een verandering wordt doorgevoerd! Op deze manier wordt de code ook lekker overzichtelijk en onderhoudbaar voor iedereen die aan de applicatie werkt.

Een nieuwe rekenmodule ontwikkeld met AngularJS.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Jesse de Vries

Full Stack Development Lead

Terwijl hij vele gebruikers een digitale glimlach bezorgt met het maken van toffe digitale producten, vermaakt hij zijn collega’s met flauwe woordgrappen. Dat is Jesse, bij Lifely bekend als de behulpzame techneut die Pim’s plannen moeiteloos vertaalt naar gebruiksvriendelijke interfaces. Wat niet bij iedereen bekend is, is dat Jesse ook een held is in pingpongen, pianospelen, het prototypen van technische snufjes en het verpotten van, jawel, pantoffelplanten.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan