date

30Nov

Malindi stories, met team rider Dylan naar Kenia!

Het begint langzaam een mooie traditie te worden. Lifely oprichters Pim en Nick gaan op vakantie, Lifely team rider Dylan gaat mee en er wordt een te gekke video geschoten! Na nagenoeg alle ‘bekende’ kitesurf spots in de wereld te hebben afgereisd was het dit jaar tijd voor een iets minder bekende locatie. Malindi is een groot vissers drop met ca. 100.000 inwoners dat ongeveer drie uur rijden van Mombasa af ligt. Een idyllisch wit strand met de bijbehorende palmbomen. We hebben ons prima vermaakt!

Iedere dag hadden we een enthousiast publiek

Malindi is niet de beste kitesurf locatie ter wereld. Het strand is relatief kort, wat het met hoog water lastig maakt om je kite veilig op te laten. De wind is minder stabiel en het kan bij hoog water behoorlijk choppy worden. Echter is de diversiteit van Malindi ongekend groot. De leuke marktjes, omliggende traditionele Afrikaanse stammen en de wildparken die in de buurt van Malindi liggen maakte onze reis zeer rijk en divers. Zo liepen wij met een lokale basisschool leraar Malindi door, zagen wij een kudde olifanten nog geen 5 meter van ons hotel af, speelden wij iets onwetend met een black mamba en kitesurften wij bijna iedere dag! Alles is natuurlijk haarfijn vastgelegd door Nick! Het resultaat is een zes minuten durende sfeervideo over de reis!

Pim, Dylan en Nick in actie!
Toch net iets anders dan in Artis

Dylan leeft ondertussen nog steeds “The Good Life”. Hij zit momenteel nog vier weken in Brazilië om zich voor te bereiden op het seizoen van 2015. Met kerst is hij een paar dagen thuis waarna hij direct doorvliegt naar Azië om met de Kite Tour Azië, die Dylan vorig jaar won, mee te doen. Ondertussen liegen zijn resultaten van 2014 er niet om. Zo werd hij derde op het NK kitesurfen, tweede op het Europees kampioenschap voor junioren en eerste bij de Aziatische kitesurf tour. En natuurlijk niet te vergeten, Dylan leerde het Lifely team kitesurfen! Aan Dylan zijn laatste updates te zien is zijn niveau opnieuw hard gestegen. 2015 wordt dan ook vast een mooi jaar voor de Lifely team rider.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Nick de Bruijn

Founder & Strategist

Benieuwd naar hoe je in het leven van een kleine jongen met een kite naar co-founder van een mediabureau gaat? Wij hebben het in deze blogpost over Nick, de kunstenaar van Lifely als het aankomt op foto, video en concept.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan