date

17Oct

Gezinsuitbreiding: Allround developer met een hart voor start-ups

Deze vacature is reeds ingevuld. Toch interesse om eens een kijkje te komen nemen bij Lifely? Neem even contact met ons op voor een bakje koffie!

Wij zijn Lifely, een groepje blije nerds die heel erg veel van productontwikkeling houden. Zo helpen we bedrijven en scale-ups ingewikkelde concepten te bedenken, uit te werken en te implementeren. We stoppen veel tijd en liefde in details. Dikwijls ten koste van de marges. Maar ja, marges, smarges… Eigenlijk komt het er op neer dat wij het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Bij Lifely werken ondertussen aardig wat mensen die niet het standaard pad hebben gevolgd. Zo heeft een derde van het Lifely team nooit zijn studie afgemaakt. Dat komt omdat wij geloven in inhoud. En inhoud kan je tegenwoordig in honderdenen manieren en smaakjes opdoen.

Daarom zijn we Fresh Heroes begonnen. Een initiatief van Lifely om studenten naast hun studie praktijkervaring op te laten doen. Daarom verbinden we studenten, agencies, start-ups, scale-ups en het MKB met elkaar. Vandaag doen we dat met stage-vacatures en bedrijfsjungles. Met jouw hulp gaan we hier parttime banen, tijdelijke opdrachten en nog veel meer aan toevoegen. Onze ambitie is om studenten te helpen om hun toekomst zelf vorm te geven.

Lifely en Fresh Heroes zoeken dus iemand die zich wil aansluiten bij een jonge start-up. Je komt in een vertrouwde familiecultuur terecht. Iedere maand kan je leuke uitjes, Super Smash of FIFA tourneys en wekelijkse borrels verwachten. Daarnaast is er alle ruimte om jezelf zowel technisch als buiten je werk om te ontwikkelen. Zo krijg je de tijd om te werken aan proof of concepts, mag je ieder jaar naar een conferentie naar keuze en bieden we trainingen voor o.a. publiek spreken aan.

We hebben (angel) funding opgehaald dus je hoeft je geen zorgen te maken over een marktconform salaris, zolang je niet vergeet dat Fresh Heroes een start-up is ;-). Daarnaast draaien we al wat omzet met onze uitgelichte vacatures en de bedrijfsjungles.

We geloven dat we elkaar eerst moeten leren kennen voordat “we de volgende stap in onze relatie zetten”, maar equity is op termijn zeker bespreekbaar. We runnen Fresh Heroes met een open boekhouding. Zo creëren we openheid en wordt je betrokken bij alles wat omgaat in de organisatie. We ontwikkelen features die revenue genereren. Dit betekent dat business, design en development dezelfde taal moeten spreken. Zo sturen we met zijn allen zo snel mogelijk, iteratief, naar een nog betere product market fit.

Na de lunch een potje Super Smash

Fresh Heroes is dus een start-up onder de vleugels van Lifely B.V, maar draait ondertussen als een losstaand bedrijf met een eigen product team. Dat betekent dat je Fresh Heroes ontwikkelt met de support van alle ervaren blije nerds bij Lifely. Vanwege de grote community en uitgebreide documentatie hebben we gekozen om de backend in Laravel (PHP) te bouwen. Hierbij hebben we ook het voordeel dat server-side rendering makkelijk is en we daardoor alle SEO-gerelateerde zaken goed kunnen aanpakken. Je hoeft geen ervaring met Laravel te hebben, maar wel het gevoel dat je frameworks snel eigen maakt. Omdat we een klein team zijn zal je ook aan de frontend van Fresh Heroes werken.

Wie ben jij dan?

Iemand die graag met inhoud bezig is. Je bent een product mens met een oog voor detail waar andere vaak gek van worden. Een pragmatische dromer die voor de volgende generatie talenten de wereld graag een beetje mooier wilt maken. Herken jij je in deze woorden? Dan hoor je bij Lifely en Fresh Heroes thuis. Kennis van PHP, HTML, GIT, SCSS en Javascript spreken dan hopelijk ook voor zich.

Coffee time!

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. Vertel ons in een korte, toffe mail over jouw drive en stuur wat werk mee waar je trots op bent. En oja, vergeet niet voor het verzenden van je mail “Geachte meneer de Bruijn” te vervangen door “Hoi Nick”.

Hopelijk tot snel!
Nick de Bruijn

E-mailadres: nick@lifely.nl
Deadline: 01-12-2017

PS We zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely-familieleden. Dus beste werving- en selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Pim Verlaan

Founder & Concepter

Ondernemerschap, commercieel kansen benutten en effectief je doel met digitaliseren bereiken. Dat zijn de drie kwaliteiten die je altijd in Pim zal herkennen. Van voetballen op het hoogste niveau tot productontwikkeling, deze veelzijdige Founder en Concepter van Lifely draait er zijn hand niet voor om. Al in 2002 begon Pim zijn eerste websites te maken en in 2004 registreerde hij zijn eerste domeinnaam.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan